注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

许昌211

心境淡然,宁静致远

 
 
 

日志

 
 
关于我

个性化辅导,首选许昌211!县三一线名师,专注于高中数学、英语、物理、化学等1对1,1对几,个性化辅导。常年设有周末班,寒暑假精品小班,艺术生冲刺班等。详询:15037451213

网易考拉推荐

复合句高考真题演练(有答案)  

2012-07-30 12:27:07|  分类: 高中语法专项 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

复合句高考题演练

1._____,Carolina couldn’t get the door open.[2005广东卷]

A. Try as she might      B. As she might try   C. She might as try       D. Might she as try

2. The American Civil War lasted for four years ______ the North won in the end.[2005广东卷]

A. after    B. before     C. when       D. then

3. Some researchers believe that there is no doubt _____ a cure for AIDS will be found.[2005广东卷]

A. which    B. that      C. what    D. whether

4. Many people who had seen the film were afraid to the forest when they remembered the scenes ______  people were eaten by the tiger.[2005广东卷]

A. in which       B. by which   C. which        D. that

5. Mary wrote an article on _____ the team had failed to win the game. [05全国卷II]

A. why    B. what       C. who       D. that

6. I have many friends, _______some are businessmen.[2005全国卷II]

A. of them    B. from which    C. who of    D. of whom

7. That was a splendid evening. It’s years ____ I enjoyed myself so much. [2005安徽卷]

A. when       B. that       C. before     D. since

8.I always take something to read when I go to the doctor’s ____ I have to wait.[2005全国卷III]

A. in case     B. so that    C. in order       D. as if

9. The poor young man is ready to accept ______ help he can get.   [2005全国卷III]

A. whichever  B. however   C. whatever   D. whenever

10. Allow children the space to voice their opinions, ______ they are different from your own.[2005湖南卷]

A. until     B. even if     C. unless       D. as though

11. The more I think about him, the more reasons I find for loving him _____ I did. [2005湖南卷]

A. as much as    B. as long as     C. as soon as    D. as far as

12. Danby left word with my secretary ______ he would call again in the afternoon. [2005浙江卷]

A. who    B. that    C. as     D. which

13. _______ I explained on the phone, your request will be considered at the next meeting. [2005浙江卷]

A. When      B. After       C. As       D. Since

14.I walked in our garden, _______ Tom and Jim were tying a big sign onto one of the trees.[2005辽宁卷]

A. which    B. when      C. where          D. that

15. Do you have any idea _____ is actually going on in the classroom?    [2005辽宁卷]

A. that     B. what      C. as        D. which

16. There was never any time for Kate to feel lonely, ______ she was an only child.[2005辽宁卷]

A. ever since    B. now that     C. even though     D. even though

17. The schools themselves admit that not all children will be successful in the jobs_____ they are being trained.[2005江西卷 ]

A. in that     B. for that      C. in which       D. for which

18.My friend Martin was very sick with a strange fever, _______, he could neither eat nor sleep.[2005江西卷]

A. as a result     B. after all       C. any way     D. otherwise

19.Your uncle seems to be a good driver, _______,I wouldn’t dare to travel in his car.[2005江西卷]

A. even so       B. even though     C. therefore     D. so

20. The way he did it was different _______ we were used to.[2005江西卷]

A. in which     B. in what       C. from what        D. from which

21. The place _______ the bridge is supposed to be built should be ______ the cross-river traffic is the heaviest. [2005江苏卷]

A. which; where       B. at which; which     C. at which; where     D. which; in which

22.Unlike watching TV, reading is a highly active process[过程] _______ it requires attention as well as memory and imagination.[2005江苏卷]

A. until     B. but      C. unless       D. for

23.It is known to all that______ you exercise regularly, you won’t keep good health.[2005重庆卷]

A. unless     B. whenever      C. although      D. if

24. ______ he talks a lot about his favorite singers after class.    [2005重庆卷]

A.A quiet student as he may be     B. Quiet student as he may be

C. Be a quiet student as he may     D. Quiet as he may be a student

25. The old lady’s hand shook frequently. She explained to her doctor ______ this shaking had begun half a year before, and _____, only because this, she had been forced to give up her job. [2005重庆卷]

A. when; how     B. how; when      C. how; how     D. why; why

26. Do you still remember the chicken farm _____ we visited three months ago?[2005春,北京卷]

A. where      B. when        C. that        D. what

27. Simon thought his computer was broken _______ his little brother pointed out that he had forgotten to turn it on.[2005春,北京卷]

A. until      B. unless        C. after       D. because

28. I’d like to arrive 20 minutes early _____ I can have time for a cup of tea.[2005 北京卷]

A. as soon as     B. as a result     C. in case      D. so that

29. ---- Why does she always ask you for help?  ---- There is no one else _____, is there?

A. who to turn to   B. she can turn to    C. for whom to   D. for her to turn

30. It was some time ______ we realized the truth.        [2005山东卷]

A. when      B. until      C. since      D. before

31. The shopkeeper did not want to sell for _____ he thought was not enough. [2005山东卷]

A. where     B. how      C. what      D. which

32. He was educated at a local grammar school, ______ he went on to Cambridge. [2005山东卷]

A. from which     B. after that       C. after which      D. from this

33. ____ in the regulations that you should not tell other people the password of your e-mail account.[ 05上海]

A. What is required     B. What requires    C. It is required   D. It requires

34. If a shop has chair ____ women can park their men, women will spend more time in the shop.[2005上海卷]

A. that      B. which     C. when        D. where

35. See the flags on the top of the building?That’s ______ we did this morning. [2006全国卷I]

A. when       B. which      C. where      D. what

36.______he has limited knowledge, the old worker has a lot of experience. [2006全国卷I]

A. Since    B. Unless    C. As   D. Although

37. Please remind me _______ he said he was going. I may be in time to see him off. [2006全国卷I]

A. where     B. when     C. how    D. what

38. —What did your parents think about your decision?

—They always let me do ______ I think I should. [2006全国卷II]

A. when        B. that        C. how      D. what

39. We thought there were 34 students in the dining hall, _______, in fact, there were 40.[2006全国卷II]

A. while   B. whether    C. what   D. which

40. —Could you do me a favor?      — It depends on ____ it was. [2006北京卷]

A. which   B. whichever   C. what   D. whatever

41. Women _____ drink more than two cups of coffee a day have a greater chance of having heart disease than those ____ don’t. [2006北京卷]

A. who, 不填    B. 不填, who   C. who, who   D. 不填, 不填

42._____ you’ve tried it, you can’t imagine how pleasant it is [2006北京卷]

A. Unless   B. Because   C. Although    D. when

43. He found it increasingly difficult to read, _____his eyesight was beginning to fail.[2006北京卷]

A. and         B. for     C. but       D. or

44. A man can’t smile like a child, ____ a child smiles with his eyes while a man smiles with his lips alone. [2006湖南卷]

A. so     B. but        C. and       D. for

45. We saw several natives advancing towards our party, and one of them came up to us, ______ we gave some bells and glasses. [2006湖南卷]

A. to which    B. to whom   C. with whom    D. with which

46. I had just stepped out of the bathroom and was busily drying myself with a towel ____ I heard the steps. [2006湖南卷]

A. while     B. when   C. since    D. after

47. With his work completed, the businessman stepped back to his seat, feeling pleased _____ he was a man of action. [2006湖南卷]

A. which     B. that   C. what   D. whether

48. Look out! Don’t get too close to the house ______ roof is under repair.[2006福建卷]

A. whose     B. which   C. of which   D. that

49. How long do you think it will be  _______ China sends a manned spaceship to the moon.[2006福建卷]

A. when     B. until    C. that   D. before

50. In time of serious accident, _______ we know some basic things about first aid, we can save lives. [2006重庆]

A. whether     B. until    C. if   D. unless

51. Nobody believed his reason for being absent from school _____ he had to meet his uncle at the airport.[2006重庆卷]

A. why     B. that    C. where   D. because

52. I saw a woman running toward me in the dark. Before I could recognize who she was, she had run back in the direction______ she had come. [2006重庆卷]

A. of which     B. by which    C. in which    D. from which

53. In peace, too, the Red Cross is expected to send help _____ there is human suffering. [2006江西卷]

A. whoever      B. however     C. whatever    D. wherever

54. —Do you have anything to say for yourselves?

—Yes, there’s one point ______ we must insist on. [2006江西卷]

A. why      B. where    C. how     D. /

55. She was educated at Beijing University, _______ she went on to have her advanced study abroad. [2006陕西卷]

A. after that      B. from that      C. from which      D. after which

56. His plan was such a good one _______ we all agreed to accept it. [2006陕西卷]

A. as    B. that   C. so    D. and

57. This is a very interesting book. I’ll buy it ________. [2006陕西卷]

A. no matter how it may cost      B. how may it cost

C. how much may it cost          D. however much it may cost

58. The cost of living in Glasgow is among the lowest in Britain, _____ the quality of life is probably one of the highest. [2006天津卷]

A. since     B. when    C. as    D. while

59. If you are traveling _____ the customs are really foreign to your own, please do as the Romans do. [2006天津卷]

A. in which    B. what     C. when      D. where

60. The Beatles, ____ many of you are old enough to remember, came from Liverpool.[2006天津卷]

A. what     B. that     C. how     D. as

61. There is much chance _______ Bill will recover from his injury in time of race. [2006天津卷]

A. that     B. which     C. until      D. if

62. Jenny was very sad over the loss of the photos she had shot at Canada, _____ this was a memory she especially treasured. [2006广东卷]

A. as      B. if      C. when       D. where

63. “You can’t have this football back ______ you promise not to kick at my cat again, ” the old man said firmly. [2006广东卷]

A. because       B. since      C. when       D. until

64. The owner of the cinema needed to make a lot of improvement and employ more people to keep it running, ______ meant spending tens of thousands of pounds. [2006江苏卷]

A. who        B. that      C. as       D. which

65.______ environmental damage is done, it takes many years for the ecosystem to recover. [2006江苏卷]

A. Even if    B. If only     C. While     D. Once

66. We haven’t settled the question of _______ it is necessary for him to study abroad.[2006江苏卷]

A. if    B. where    C. whether     D. that

67. We won’t keep winning games ______ we keep playing well. [2006浙江卷]

A. because     B. unless     C. when     D. while

68. _______ is on belief that improvement in health care will lead to a stronger, more prosperous economy. [2006浙江卷]

A. As     B. That      C. This      D. It

69. I was given three books on cooking, the first______ I really enjoyed. [2006浙江卷]

A. of that    B. of which      C. that       D. which

70. We’re just trying to reach a point ____ both sides will sit down together to talk.[2006山东卷]

A. where     B. that     C. when     D. which

71. ______ team wins on Saturday will go through to the national championship. [2006山东卷]

A. No matter what      B. No matter which       C. whatever      D. whichever

72. How can you expect to learn anything ____ you never listen? [2006山东卷]

A. in case      B. even if      C. unless      D. when

73. — Mom, what did your doctor say? —He advised me to live ______ the air is fresher. [2006四川卷]

A. in where   B. in which   C. the place where   D. where

74. Start out right away, _______ you’ll miss the first train. [2006四川卷]

A. and    B. but   C. or   D. while

75.—It’s thirty years since we last met.

—But I still remembered the story, believe it or not, _______ we got lost on a rainy night. [2006四川卷]

A. which    B. that    C. what   D. when

76. — Why didn’t you tell him about the meeting?

— He rushed out of the room ______ I could say a word. [06四川]

A. before   B. until  C. when    D. after

77. A warm thought suddenly came to me ___ I might use the pocket money to buy some flowers for my mother’s birthday. [2006安徽卷]

A. if    B. when   C. that   D. which

78.I was told that there were about 50 foreign students _____Chinese in the school, most ______ were from Germany. [2006辽宁卷]

A. study; of whom     B. study; of them   C. studying; of them  D. studying; of whom

79. _____ makes this shop different is that it offers more personal services. [2006辽宁卷]

A. What      B. Who      C. Whatever      D. Whoever

80. I grew up in Africa, _____ at least I should say that I spend much of the first ten years of my life there. [2006辽宁卷]

A. and       B. or            C. so        D. but

81. I won’t call you, ________ something unexpected happens. [2007全国卷I]

A. unless            B. whether          C. because         D. while

82. We all know that, __________, the situation will get worse. [2007全国卷I]

A. not if dealt carefully with              B. if not carefully dealt with

C. if dealt not carefully with              D. not if carefully dealt with

83.____ he had not hurt his leg, John would have won the race. [2007全国卷II]

A. If         B. Since                C. Though         D. When

84. Pop music is such an important part of society ______ it has even influenced our language. [2007上海卷]

A. as          B. that         C. which          D. where

85. Small sailboats can easily turn over in the water ______ they are not managed carefully. [2007上海卷]

A. though         B. before        C. until             D. if

86. ________ I really don’t like art, I find his work impressive. [2007山东卷]

A.As          B.Since        C.If            D.While

87.The field research will take Joan and Paul about five months; it will be a long time _____ we meet them again.[2007安徽卷]

A. after             B. before      C. since              D. when

88. Leave your key with a neighbor _______ you lock yourself out one day[2007北京卷]

A. ever since      B. even if         C. soon after          D. in case

89. The village has developed a lot           we learned farming two years ago. [2007福建卷]

A. when                        B. which                 C. that                          D. where

90.____ matters most in learning English is enough practice. [2007全国卷II]

A. What           B. Why         C. Where              D. Which

91. ______ he referred to in his article was unknown to the general reader. [2007上海卷]

A. That          B. What       C. Whether             D. Where

92. The traditional view is ____ we sleep because our brain is “programmed” to make us do so. [2007上海卷]

A. when           B. why         C. whether           D. that

93. Could I speak to--------- is in charge of International Sales, please? [2007山东卷]

A.anyone        B.someone       C.whoever         D.no matter who

94. You can only be sure of_________ you have at present; you cannot be sure of something _____ you might get in the future. [2007安徽卷]

A. that; what      B. what; /         C. which; that         D. /; that

95. —Where’s that report?  —I brought it to you ____you were in Mr. Black’s office yesterday. [2007北京卷]

A. if       B. when          C. because             D. before

96. It is none of your business _______ other people think about you. Believe yourself.[2007福建卷]

A. how                             B. what                       C. which                              D. when

97. Having checked the doors were closed, and _________ all the lights were off, the boy opened the door to his bedroom. [2007湖南卷]

A. why     B. that           C. when               D. where

98. Choosing the right dictionary depends on ______ you want to use it for. [2007江苏卷]

A. what          B. why         C. how            D. whether

99. It is reported that two schools,_____ are being built in my hometown,will open next year. [2007四川卷]

A.they both    B.which both  C.both of them         D.both of which

100. Those successful deaf dancers think that dancing is an activity ________ sight matters more than hearing. [2007天津卷]

A. when                B. whose                         C. which       D. where

101. Chan’s restaurant on Baker Street, ____ used to be poorly run, is now a successful business. [2007浙江]

A. that    B. which            C. who             D. where

102. Human facial expressions differ from those of animals in the degree ______ they can be controlled on purpose. [2007重庆卷]

A. with which    B. to which                     C. of which                    D. for which

103. Eric received training in computer for one year, _____ he found a job in a big company. [2007辽宁卷]

A. after that        B. after which         C. after it          D. after this

104. His movie won several awards at the film festival, ______ was beyond his wildest dream. [2007上海卷]

A. which       B. that        C. where               D. it

105. —Where did you get to know her? —It was on the farm _________ we worked. [2007山东卷]

A.that          B.there           C.which        D.where

106. Last week, only two people came to look at the house, _____ wanted to buy it. [2007安徽卷]

A. none of them      B. both of them     C. none of whom    D. neither of whom

107. We shouldn’t spent our money testing so many people, most of ____are healthy[2007北京卷]

A. that     B. which       C. what                D. whom

108. By serving others, a person focuses on someone other than himself or herself, ___________ can be very eye-opening and rewarding. [2007湖南卷]

A. who        B. which            C. what           D. that

109. He was educated at the local high school, __   _ he went on to Beijing University.[2007江苏卷]

A. after which    B. after that     C. in which        D. in that

110. After graduation she reached a point in her career       she needed to decide what to do. [2007江西卷]

A. that          B. what           C. which               D. where

111. Some pre-school children go to a day care center, ____they learn simple games and songs. [2007全国卷I]

A. then             B. there      C. while             D. where

112.Today, we’ll discuss a number of cases            beginners of English fail to use the language properly. [2007陕西卷]

A. which                          B. as                   C. why                                D. where

113. You will be successful in the interview           you have confidence. [2007福建卷]

A. before                      B. once                      C. until              D. though

114. Most birds find it safe to sleep in the trees, but ________ they have eggs or young chicks, they don’t use a nest. [2007湖南卷]

A. why              B. how      C. unless          D. where

115. He was told that it would be at least three more months _____he could recover and return to work. [2007江西卷]

A. when         B. before            C. since              D. that

116. It is difficult for us to learn a lesson in life _______ we’ve actually had that lesson. [2007天津卷]

A. until                B. after                  C. since         D. when

117. Many of them turned a deaf ear to his advice, _____they knew it to be valuable.[2007浙江卷]

A. as if         B. now that     C. even though           D. so that

118. My parents live in a small village. They always keep candles in the house _____ there is a power out.[2007重庆卷]

A. if                              B. unless               C. in case                       D. so that

119. We had to wait half an hour _____ we had already booked a table. [2007辽宁卷]

A. since    B. although          C. until            D. before

120.          parents say and do has a life-long effect on their children. [2007陕西卷]

A. That                            B. Which                    C. What                                   D. As

121. The seaside here draws a lot of tourists every summer. Warm sunshine and soft sands make ________ it is. [2007天津卷]

A. what             B. which                  C. how        D. where

122. Why not try your lick downtown, Bob? That’s ______ the best jobs are. [2007浙江卷]

A. where          B. what          C. when               D. why

123. The lawyer seldom wears anything other than a suit ______ the season.[2008全国卷I]

A. whatever            B. wherever       C. whenever       D. however

124. The English spoken in the United States is only slightly different from ______ spoken in England. [2008全国卷I]

A. which               B. what           C. that           D. the one

125. —Have you got any idea for the summer vacation?

—I don’t mind where we get ______ there’s sun, sea and beach. [2008全国卷I]

A. as if               B. as long as     C. now that       D. in order that

126. A small car is big enough for a family of three ____ you need more space for baggage. [2008全国卷II]

A. once            B. because          C. if               D. unless

127. The road conditions there turned out to be very good, ___ was more than we could expect. [2008全国卷II]

A. it               B. what            C. which           D. that

128. It was in New Zealand ___ Elizabeth first met Mr. Smith. [2008全国卷II]

A. that             B. how             C. which           D. when

129. We shouldn’t spent our money testing so many people, most of _____are healthy. [2008北京卷]

A. that              B. which            C. what           D. whom

130. ---Where’s that report?

---I brought it to you ____you were in Mr. Black’s office yesterday. [2008北京卷]

A. if                B. when            C. because        D. before

131. Leave your key with a neighbor ___  you lock yourself out one day[2008北京卷]

A. ever since       B. even if         C. soon after      D. in case

132.We’ll have a picnic in the park this Sunday _____ it rains or it’s very cold. [2008天津卷]

A. since            B. if             C. unless         D. until

133.It was along the Mississippi River _______ Mark Twain spent much of his childhood. [2008天津卷]

A. how              B. which          C. that           D. where

134.The last time we had great fun was _____ we were visiting the Water Park. [2008天津卷]

A. where            B. how            C. when           D. why

135. They will fly to Washington,      they plan to stay for two or three days.[2008重庆卷]

A. where            B. there          C. which           D. when

136. It was not until midnight _______ they reached the camp site. [2008重庆卷]

A. that             B. when           C. while           D. as

137. People in Chongqing are proud of _______ they have achieved in the past ten years.

[2008重庆卷]

A. that              B. which          C. what            D. how

138. All people, _______ they are old or young, rich or poor, have been trying their best to help those in need since the disaster. [2008重庆卷]

A. even if           B. whether        C. no matter       D. however

139.I thought we’d be late for the concert, ______ we ended up getting there ahead of time.[2008湖南卷]

A. but              B. or              C. so               D. for

140.When asked _____ they needed most, the kids said they wanted to feel important and loved. [2008湖南卷]

A. what            B. why             C. whom             D. which

141._____ the Internet is of great help. I don’t think it’s a good idea to spend too much time on it. [2008湖南卷]

A. If               B. While           C. Because          D. As

142.The growing speed of a plant is influenced by a number of factors, _____ are beyond our control. [2008湖南卷]

A.     most of them   B. most of which    C. most of what    D. most of that

143.All the neighbors admire this family. _______the parents are treating their child like a friend. [2008安徽卷]

A. why               B. where           C. which            D. that

144.Students are always interested in finding out _______ they can go with a new teacher.

[2008安徽卷]

A. how far           B. how soon        C. how often        D. how long

145.-----Do you have a minute? I’ve got something to tell you.

-----Ok, ______ you make it short. [2008安徽卷]

A. now that          B. if only         C. so long as       D. every time

146.Animals suffered at the hands of Man _____ they were destroyed by people to make way for agricultural had to provide food for more people.[2008江西卷]

A. in which         B. for which      C. so that          D. in that

147.Later in this chapter cases will be introduced to readers ____ consumer complaints have resulted in changes in the law.[2008江西卷]

A. where            B. when           C. who              D. which

148.He found it increasingly difficult to read, ____ his eyesight was beginning to fail.[2008山东卷]

A. though          B. for             C. but           D. so

149._____ was most important to her, she told me, was her family. [2008山东卷]

A. It              B. This            C. What             D. As

150.Occasions are quite rare ____ I have the time to spend a day with my kids. [2008山东卷]

A. who             B. which          C. why               D. when

151.You’d better not leave the medicine _____ kids can get at it. [2008山东卷]

A. even if         B. which          C. where             D. so that

152.The man pulled out a gold watch,        were made of small diamonds.[2008陕西卷]

A. the hands of whom                  B. whom the hands of

C. which the hands of                 D. the hands of which

153.Tomorrow is Tom’s birthday. Have you got any idea _______ the party is to be held?[2008陕西卷]

A. what            B. which           C. that           D. where

154.For many cities in the world, there is no room to spread out further, _______ New York is an example.[2008四川卷]

A. for which        B. in which       C. of which       D. from which

155.There were some chairs left over _____ everyone had sat down. [2008四川卷]

A. when             B. until          C. that           D. where

156.In some places women are expected to earn money ____ men work at home and raise their children. [2008四川卷]

A. but              B. while          C. because        D. though

157. _______ is known to us all is that the 2008 Olympic Games will take place in Beijing.[2008福建卷]

A. It                B. What           C. As              D. Which

158. Nancy enjoyed herself so much _______ she visited her friends in Sydney last year. [2008福建卷]

A. that              B. which          C. when            D. where

159.By nine o’clock, all the Olympic torch bearers had reached the top of Mount Qomolangms, appeared a rare rainbow soon. [2008福建卷]

A. of which          B. on which       C. from which     D. above which

160.The Science Museum, _______ we visited during a recent trip to Britain, is one of London’s tourist attractions.[2008江苏卷]

A. which          B. what      C. that        D. where

161._______ you eat the correct foods _______ be able to keep fit and stay healthy.[2008江苏卷]

A. Only if; will you     B. Only if; you will     C. Unless; will you     D. Unless; you will

162.______hungry I am, I never seem to be able to finish off this loaf of bread.

A. Whatever       B. Whenever         C. Wherever         D. However

163.I used to love that film _______ I was a child, but I don't feel it that way any more.

A. once                 B. when             C. since            D. although

 

 

高考真题演练答案      

1. A.     2. B.     3. B.     4. A.     5. A.     6. D.     7. D.     8. A.     9. C.    

10. B.     11. A.     12. B.     13. C.     14. C.     15. B.     16. C.     17. D.    

18. A.     19. A.      20. C.      21. C.      22. D.     23. A.     24. B.     25. C.    

26. C.     27. A.     28. D.     29. B.     30. D.     31. C.     32  C.     33. C.    

34. D.     35. D      36 D.     37. B      38. D.     39. A.     40 C.     41. C.    

42.A     43.B     44.D     45.B     46.B    47.B     48.A     49.D     50.C    

51.B     52.D     53.D     54D     55.D     56.B     57.D     58.D     59.D    

60.D     61.A     62.A      63.D     64.D     65.D     66.C     67.B     68.D    

69.B     70.A     71.D     72.D     73.D     74.C     75.B     76.A     77.C

78.D     79.A      80.B      81.A     82.B      83.A      84.B     85.D     

86.D      87.B        88.D       89.D     90.A     91.B     92.D     93.C     

94. B     95.B     96.B     97.B     98.A      99.D     100.D      101.B    

102.B     103.B     104.A     105.D      106.D     107.D     108.B     109.A

110.D      111.D     112D     113.B      114.C      115.B      116.A      117.C

118.C      119.B      120C      121.A      122.A    123. A    .124.B     125.C

126.B     127.C      128.A      129.D     130.B      131.D     132.C     133.C

134.C     135.A     136.A     137.C     138. B     139.A      140. A      141.B

142. B      143.B      144.A.     145. C     146.D     147.A     148.B     149.C.

150. D     151.C     152.B     153.D     154.C      155.A      156.B      157.B 

158. C      159.D     160.A     161.A      162.D      163.B

 

 

 

  评论这张
 
阅读(388)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017